Online

Vi har 9 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Siste nytt skiforbundet

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Samling Knyken 16.- 18. juni

Hei alle sammen!

Det inviteres til treningssamling i Knyken for alle hoppere i alle aldre 16.- 18. juni. Program, se vedlegg! Team Oppland er invitert med på samlingen. Håper at så mange som mulig kan bli med til Knyken denne helgen. 

Vedlegg:
Last ned denne filen (Knyken juni 2017.pdf)Knyken juni 2017.pdf[ ]218 kB
Last ned denne filen (Knyken sommer 2017 (1).pdf)Knyken sommer 2017 (1).pdf[ ]480 kB

Sesongavslutning Hopp

Velkommen til felles avslutning for alle som har hoppet i Lobakken i vinter. Sted: Harpefoss Grendahus tirsdag 3. mai kl. 18.30. Det vil bli bevertning og premiering. Vel møtt! Hilsen Harpefoss IL, Tormod Skilag og Sør- Fron IL.

Aktiv helg for hopperne fra Sør- Fron

Det har vært en aktiv hopp og kombinerthelg for våre utøvere. Are og Ola har deltatt på junior NM i Granåsen, der Are fikk en flott 9. plass i fredagens storbakkerenn. Ola ble nr. 64. Lørdag var det renn i K 90, der Are hadde et flott førstehopp, men ble dessverre disket. Ola fikk 61. plass. Søndag var det laghopp. Are var med på Opplandslaget som tok bronsje.

Rekruttene har vært på Solan Gundersen Vinterleker i Alvdal fra torsdag til søndag. Fredag var det kombinertrenn, der Sivert, Paal og Tord deltok. Lørdag var det hopp i Sandeggabakken, der Vetle fikk en 6. plass og Sivert en 9. plass i G 12 år. I G 13 år deltok Tord (26. plass) og Paal (16. plass). Petter fra Harpefoss IL tok en 27. plass. Søndag var det laghopp, der Opplandslaget til Vetle tok en 4. plass, mens laget til Sivert tok en 6. plass. Takk for flott innsats til både utøvere, foreldre og trenere!

Sponsorer