Fysisk aktivitet for store og små.

06102009357For et gledelig syn....

 

 

 

...å se omkring 100 personer komme til gymsalen i Liene oppvekstsenter tirsdag 6. oktober for å være i fysisk aktivitet. Her er det et tilbud frem til jul  for små og store. Ungene har ulike leker, ei svært populær hinderløype og ballspill, mens ungdommer og voksne har aerobic.  Kvelden starter kl 17.30 med gruppe for entusiastiske 3-5 åringer, deretter kommer det ivrige 6-8 åringer kl 18.30. Kl 19.30 er det trening med aktive 9-13 åringer.Kl 20.30 er det aerobic for alle over 10 år.

Det var bare fornøyde og blide ansikter og se. Det er helt tydelig at dette er trening som er morro for alle alderstrinn.

På den siste gruppa,  ledet av dansedronningen Aina Busch Sletten, var det mellom 40 og 50 av begge kjønn som trenet etter fengende rytmer. Det var en oppvarmingsdel, deretter enkel aerobic, en sekvens med skikkelig god styrke- og kondisjonstrening og til slutt tøying av muskulaturen. Dette er meget effektiv og artig trening som anbefales for mosjonister og aktive.

Ski- og friidrettsgruppa takker alle instruktører, deltagere og foreldre som kommer og bidrar til at tirsdagskveldene i gymsalen blir lystbetont trening. Vi  ønsker små og store som har lyst til å komme seg i form eller i bedre form velkommen.

 

 

Sponsorer