Stor dag for små og store på Dombås!

Ved ankomst fikk alle store og små nye Sør Frons luer. Disse falt i veldig god smak og det var lett å se hvem som var fra Sør Fron. På den idrettslige sida viste Emil alle ryggen på ny. Etter at start rushet hadde lagt seg og Emil var nede på 4 plass, avanserte emil seg opp i ryggen på Sivert Sætre. Når Skaarseth rykka og fikk ei luke skjønte Emil at han måtte forbi Sivert og gikk seg opp i ryggen på Skaarseth. Litt over halvegs satte Emil inn støtet og da så han seg ikke tilbake, og avstand økte stadig og i mål var han 13 sek foran Skaarseth.

Eskild leverte en nytt godt løp og viser stor fremgang og nærmer seg Emil og de andre foran seg. Erlend viste også at han går seg stadig fremover på resultatlistene og gikk til blodsmaken kokte i munnen. Jon fikk en litt dårlig start, men passerte et par løpere og viste god vilje. Jørgen gikk ut i et fint tempo og viste en fightervilje da han rykka forbi en konkurrent 300m før mål og forsvarte plassen med en lang fot. Etter målstreken falt han om i kjent Northug stil etter at han hadde tatt ut det aller siste.

Våre debutanter Ingri, Oda, Oline, Hanna, Magnus og litt mere rutinerte Emma viste fine takter i klassene 8-10 år. Jon Anders var desverre sjuk og stod over.

Støtteapparatet til Sør Fron viste seg som det klart beste med heiarop og norske flagg stort sett rundt hele løypa. Dette tror jeg ikke bare våre løpere men også de andre løperne satte pris på.

Etter en vellykket dag på stadion og i løypa var det felles mat og kaffe på Frich kaffe.

 

Sponsorer