Reisebrev!

 

20101021Edvart2

Her kommer vintern!!

Edvard er nå i Ramsau og er i full gang med treningen foran kommende sesong. Vi har vært så heldige å få et reisebrev fra en topp motivert Edvard - Sitat; "Men det er “digg” å kjenne at man” lever” igjen etter et langt skadeavbrekk"

Trykk les mer for å lese reisebrevet.

 

Her kommer vintern!!


Nå er jeg snart ferdig med to ukers langt treningsopphold i Ramsau for å samle røde blodlegemer.

20101021Edvart1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er nå fjerde året jeg er her.

Jeg bestemte meg for å kaste meg med en gjeng gode kamerater som hadde planlagt treningssamling i Ramsau, bare en uke før avreise. Etter at jeg ble “friskmeldt”, grønt lys til å gi gass på trening, tidlig september så har jeg gjort mye riktig i treningsarbeidet. Jeg responderte godt på hardøkter og det var god progresjon på hver økt. Dermed følte at jeg ville ha god effekt av å være med.

Innledningsvis startet samlingen med å gå meget kontrollert på ski og være nøye med laktat målinger. Etter 4 dager hvor man begynner å kjenner seg lettere, begynner vi med kontrollerte hardøkter i lavlandet. Kun 1. økt er på ski. 2. økt gjennomfører vi på barmark. Rolige løpeturer, spenst/hurtighet, rulleski og styrke trening. Av hardøkter er det blitt gjennomført en i3 r-ski klassisk 3*15 min, 2 min pause, total stigning på ca 1200. R-ski klassisk i4 4* 6 min, 2 min pause og i3 5*8 min, 2 min pause. Disse øktene har fungert bra og viser at jeg på rett vei inn mot vinteren. Totalt blir det ca 40-45 timer. Så nå ser jeg frem til å komme hjem og HVILE noen dager! Men det er “digg” å kjenne at man” lever” igjen etter et langt skadeavbrekk.

 

20101021Edvart2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gleder meg til snøen daler ned over Gålå. Det håper jeg dere gjør også!!

Edvard

 

Sponsorer